Raspade tänder!

Jag var inte i stallet idag eftersom Shelly raspade sina tänder idag vid klockan 15.00 Och jag slutar 16.00 på Onsdagar så då kunde ju jag inte hänga med.
Plus att man inte kan rida efter att en häst har raspat tänderna. Så mamma åkte ut idag och var med när Shelly fick sina tänder raspade. Och det var lite kul för att distrikt
veterinären var lite tveksam på att ge henne lugnande. Eftersom hon redan är så lugn. På veterinär besiktningen så fick Shelly en stor järn grej i munnen som tryckte upp hela munnen då ;)
Och hon protesterade inte en enda gång, ingen som helst reaktion. Veterinären bara. Gud, lever denna hästen eller? Är ni säkra på att det är en häst !? (han skojade) Haha, alla hästar brukar typ få riktig panik och så. Men Shelly bara stod där.... ;)
Men i alla fall över till idag. Han gav henne ändå lugnande för säkerhetsskull.
Och efter en stund när hon fått lugnande så berättade mamma att Shelly såg helt död ut. Stod och hängde med ögonen, och stod och vajade lite fram och tillbaka. Hon klarade nästan inte ens av och stå. Hhahahah tänk att Sveriges lugnaste häst blir ÄNNU lugnare så att hon nästan inte klarar av och stå på benen. Hahahahah!
Men i alla fall så fick hon och Tim sina tänder raspade. Och eftersom man inte får rida efter så gick mamma och Mickan ut på en promenad med Shelly & Tim. Och då hade Tim piggat på sig lite och var ganska pigg och så. Mesans Shelly fortfarande var så trött, mamma fick DRA med henne! Hon skojar inte, hon drog Shelly för och få henne och gå.
Hahhahahaah! Jag har seriöst universums coolaste häst ! (Coolaste=lugnaste)

ShellyBelly!


Sara skriver:

Skulle vara jättekul om du kunde svara på dehär this or that?

Godis/Chips
Mocka/Fylla höpåsar
Hööks/Börjes
Ridskor/Ridstövlar
McDonalds/Burger King
Frukost/Middag
Dressyr/Hoppning
Rids ut/Markarbete
Rolig pigg ponny som rusar runt och stannar på hinder/Ganska tråkig häst med inte så mycket motor som hoppat allt
Mjukglass/Kulglass
Liseberg/Gröna Lund
Göteborg/Stockholm
Vara i stallet/Hänga med kompisar
Ha en enda bästa kompis/Ha flera goda kompisar
CocaCola/Fanta
Katt/Hund
Häst/Ponny
Dressyrsadel/Hoppsadel
Ha smink/Inte ha smink
Nopprade ögonbryn/Ej nopprade ögonbryn

Sedan skulle jag vilja fråga, kanske en liten konstig fråga men. Jag har sett på en del bilder, och du har sjukt snygga ögonbryn! Hur gör du för och få dom så snygga!!??? Och var gör du med ditt hår på morgonen till skolan?? Handlar du mycket på Gina Tricot? Vilken storlek har du på kläder??? Vad använder du för smink till skolan??


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...